Vind je kind het soms lastig om voor zichzelf op te komen? Word je kind soms gepest? Heb je het gevoel dat je kind niet zo stevig in zijn of haar schoenen staat? Heeft je kind moeite met grenzen aangeven of die van anderen respecteren? Voelt je kind zich misschien niet altijd even prettig op school? Of kan je kind misschien een beetje meer zelfvertrouwen gebruiken? En hoe is dat thuis? Kun je als ouder ook wel wat ondersteuning gebruiken als het gaat om grenzen en gezag? Of zou je graag wat meer zelfvertrouwen willen hebben in je opvoeding ? ‘Doe ik het wel goed? Ben ik wel een goede ouder? Hoe kan ik mijn kind het beste helpen?’ Geef je dan nu op voor een training weerbaarheid, voor je kind én voor jezelf!     

 

Weerbaarheidstraining voor kinderen

Op maandag 22 januari van 16.00 – 17.30 start er weer een weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bij IKSTA kindercoaching in Oostburg, Grote Beer 5.

Tijdens deze training van 9 bijeenkomsten van 1,5 uur leren de kinderen in groepsverband alles over houding, uitstraling en stemgebruik. Ze krijgen strategieën aangereikt hoe om te gaan met zichzelf en de ander.

We leren o.a. wat eigenwaarde is, we leren over grenzen van jezelf en die van een ander en over winnen en verliezen. Ook gaan we het hebben over uitdagingen en oefenen we met samenwerken. En hoe zorg je ervoor dat je veilig bent? En hoe zit het met je zelfvertrouwen?

Oudercursus weerbaarheid

Voor ouders is er de mogelijkheid om de cursus ‘weerbaarheid voor ouders’ te volgen in combinatie met de training voor je kind. Deze zal gegeven worden op dinsdagavond van 19.30 – 21.00. Dit zijn 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 23 januari.

De oudercursus is specifiek gericht op ouders die in de opvoeding van hun kinderen grenzen moeten stellen (en dit lastig vinden!) en zelf weerbaar moeten zijn. Deze cursus geeft ouders concrete handvatten zodat je samen met je kind(eren) thuis kunt werken aan weerbaarheid. Zo ontstaat er thuis én op school weer ontspanning, rust en harmonie.

Investering

Geef je kind de mogelijkheid om te leren weer stevig in zijn schoenen te staan, zijn eigen grenzen aan te geven en te werken aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. Laat je kind afrekenen met faalangst zodat hij weer lekker in zijn vel komt te zitten en weer met plezier naar school toe gaat.

Investeer in een stevige basisontwikkeling van je kind voor € 225,- voor de weerbaarheidstraining van 9 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Gun jezelf een steuntje in de rug bij de opvoeding als het gaat om je eigen grenzen aangeven. Help jezelf en je kind te leren omgaan met emoties, hier grip op te krijgen en stuur te krijgen over gedrag. Coach je kind om de juiste keuzes maken in het leven.

Investeer in een stevige basis voor je ouderschap voor € 150,- per ouderpaar voor 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Voor een combinatie van een weerbaarheidstraining voor je kind samen met een oudercursus betaal je slechts € 295,-.

Meer weten?

Heb je interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op per mail info@ikstakindercoaching.nl of bel voor meer informatie      +31 6 48465042. 

Pin It on Pinterest

Share This